INFO & CONTACT

Heb je een creatief idee, een lege plek op de muur of ben je op zoek naar het ideale cadeau voor een bijzonder persoon? Drukwerk voor een speciale gebeurtenis of een kunstwerk op maat?

Ik denk graag met je mee!

Atelier van Juliette
Adriaan Vlackstraat 12
2515XT Den Haag  

tel +316 1138 2959
mail info@ateliervanjuliette.nl 
web www.ateliervanjuliette.nl
kvk 85262811

 

Verzending

Als kleine ondernemer probeer ik zo veel mogelijk een verzendtijd van 1-3 werkdagen, na ontvangst van de betaling, aan te houden. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn, producten die op maat gemaakt of gepersonaliseerd worden betreffen een langere verzendtijd. Bij deze producten staat de verwachte verwerkingstijd vermeldt. Ik streef ernaar deze tijden na te leven en zal je voorzien van updates. 

Betaalwijze

Je kunt je bestelling gemakkelijk betalen via iDEAL. Dit gaat via een veilige omgeving via Mollie. Ook bied ik de mogelijkheid voor een handmatige betaling. Nadat je je aankoop hebt afgerond en een bevestigingsmail hebt ontvangen, ontvang je vanuit mij een e-mail met betaalgegevens om de betaling te voldoen. 

Retour

Niet helemaal enthousiast over het product wat je hebt gekocht? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je het product, ongebruikt, retourneren. Houd er rekening mee dat papier erg kwetsbaar is!  Producten met scheurtjes of vouwen kan ik helaas niet retour nemen, dus zorg voor een goede verpakking. Ook producten in lijsten dienen goed beschermd te worden teruggestuurd. 

Bovenstaande geldt niet voor gepersonaliseerde cadeaus, commissies of andere op maat gemaakte producten of diensten. Producten en diensten die hier onder vallen hebben dit benoemd bij de productinfo. Een retour kun je aanmelden via een e-mail naar info@ateliervanjuliette.nl of door gebruik te maken van het herroepingsformulier wat je bij de Algemene Voorwaarden vindt.
In de Algemene Voorwaarden lees je hier meer over.

Reactie

Goed om te weten; ik werk niet fulltime in mijn Atelier en daarom kan een reactie soms niet direct dezelfde dag komen. Ik lees mijn mailtjes en berichten uiterst zorgvuldig, dus alvast bedankt voor je geduld.

Algemene voorwaarden & privacy

Atelier van Juliette gaat uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om en heeft haar algemene voorwaarden uitgeschreven op de pagina: Algemene voorwaarden
Privacy